Privacy Statement

Iedere ondernemer kan meedoen met onze inkoopcollectieven. Door het gebruik van deze website dan wel mondelinge of schriftelijke deelname aan onze collectieven en/of het afnemen van diensten en/of producten accepteer je onze voorwaarden. Je kunt deze online inzien of hier downloaden.

MKB Collectieven respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken jouw gegevens om onze dienstverlening zo goed en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming.

MKB Collectieven gebruikt persoonlijke gegevens:

  • Indien je via ons naar een andere energieleverancier overstapt, verstrekken wij jouw gegevens aan deze leverancier;
  • Indien je via ons naar een andere telefoniemaatschappij (mobiel of vast) overstapt, verstrekken wij jouw gegevens aan deze maatschappij;
  • Indien je via ons een verzekering afsluit, worden jouw gegevens (indien nodig via een tussenpersoon) aan de verzekeringsmaatschappij verstrekt;
  • Indien je via onze website producten bestelt, worden jouw gegevens gebruikt voor de verzending;
  • Om je te informeren over speciale aanbiedingen en acties. Als je hier niet langer prijs op stelt, kun je zich uitschrijven op onze website;
  • Om onze website verder te ontwikkelen en te verbeteren;
  • Indien je een recensie schrijft, kun je zelf kiezen of je jouw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
  • Indien je meedoet aan een actie of prijsvraag, gebruiken wij jouw naam, adres en e-mailadres om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de response op onze marketingacties te meten.
  • MKB Collectieven verkoopt uw gegevens niet
  • MKB Collectieven zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van onze dienstverlening. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.
Beoordelingen Gemiddelde beoordeling:
5
Saskia van Lint, Amsterdam

Dank voor de vermindering van deze maandelijkse kosten.

(Mevr. S. Van Lint)
5
I.A.O. Installatie Adviesburo Ouwehand , Enschede

Ik heb geen reden tot klagen en de overgang naar Dong-Energy is probleemloos verlopen.

(Dhr. J. Ouwehand)
5
W.Stegenga Counseling/Coaching/Mediation , Gorssel

Zeer tevreden, prima resultaat en afhandeling

(Dhr. W. Stegenga)
5
Eerstelijns Psychologen Praktijk , Ter Aar

ERG TEVREDEN!! En met dank.

(Mevr. C.A. Van Buuren-Overvoorde)